Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad har hänt med änglarna?


Regn

Regn regn regn
mera regn...

det bara regnar och regnar
vart har hänt med änglarna
varför gråter de så mycket?

För du vet väl att när det regnar
fäller änglarna sina tårar!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-01 10:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra förmedlat
2015-06-01
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP