Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns dagar

det finns dagar som skimrar

ögonblick då upplevelsen

fylls av den meningsfyllda färg som

väl duperad är det sätt

livet som mest kan erbjuda

 

du är då i det uttrycket

så länge du har tillträde dit

kvällen tillhör dig än

tillhörigheten

som alltjämt viskar i ditt öra

 

det ryker ut gudens mun

kvinnan vid floden glöder

barnen som leker vid templet

skrattar åt tidlösheten

gömd bland trädens klockor

 

ändå är det tidvatten

som rullar in över allt

kusten kan erbjuda

det bara är så

skönheten finns i glaset




Fri vers (Spoken word/Slam) av andrasidan
Läst 143 gånger
Publicerad 2015-06-01 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan