Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min älskade reste ifrån mig igen ( klarar mig ändå)


Tror och tror och tror

mellan oss
Blir lätt otätt
Som sprucket
Kitt i
Sommarfönster

I samma mönster
Tiden går
Dock anas
Starkt som
björnetråd
Samma oråd
Varje år



Du reser bort bort
Långt långt
Länge länge
Jag ville följa
På din färja
Ville uppmärksam
Ville snärja
Du lovade och
Svor
Ändå utan mig
Du for

Nästa sommar
Älsklingen min
Gör Vi resan Din
Och Min
Du sa
För du alltid
Tror
Att du säker
I mitt hjärta bor


Om kärleken
Så stark
Så stor
Reser vi
Som du tror
Ser Matisse
Långt långt
Länge länge
Till France
Och Cannes
Och Nice

Du lovar stort
Du man
Kanske
Med förtroende
Du
Försvann
Och
Tog färjan
Med en an'



Jag ska inte
Snärja

Jag tar en egen färja





































Fri vers av Sommarina
Läst 550 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-06-01 23:01



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Det bästa jag läst av dig tror jag, mycket fint! Älskar tonen och texten flyter ljuvt! Inte ett spår bittert fast drömmar brister!
2015-06-08

    Oprofessionell
Väldigt, väldigt vackert. Jag gillar flytet i texten och hur orden går hand i hand med varandra.
2015-06-03

    Birgersdotter VIP
Bra skrivet.
2015-06-03

  Lars Hedlin
Bra framfört!
2015-06-03

    ej medlem längre
Känslospeglar, så fint du skriver.
2015-06-02

    ej medlem längre
Så mycket känslor som speglar sig i dina fina text. Tycker mycket om dina ord.
2015-06-02

  louisegirl
Underbart!
Bravo
2015-06-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!

"jag tar en egen färja"
Underbart avslut
2015-06-02

    ej medlem längre
Känslospänningar.
2015-06-02

  ULJO
Mycket bra skrivet detta
2015-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina