Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om hårda tider


Flyg fjäril

Flyg fjäril
du som fastnat i spindelns nät
kämpa för de du älskar och som älskar dig
motgångar blir inte nederlag föränn du kapitulerar
ge dig därför aldrig




Fri vers (Modernistisk dikt) av Fredrik Payedar
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-03 03:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Payedar
Fredrik Payedar