Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om livets svåra tider


Hopp

Hårda tider
Motgångar som svider
Besvikelse i floder
Livets torrperioder
Börjar skönja en gräns där jag knäcks,
där hoppets ljus slutligen släcks




Bunden vers av Fredrik Payedar
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-03 03:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om mångas bittra verklighet!
Har varit där men höll om ljuset med mina kupade händer
2015-06-03

  Peter Stjerngrim VIP
Litet tips på vägen ...

- När du känner att du närmar dig den gräns där hoppets ljus släcks
ska du tänka på
att om du låter dig passera den gränsen så låter du den, dem eller det som gör tillvaron djävlig att få vinna över dig ...
- Den tanken är vad som räddar mig kvar när allt hopp egentligen länge sedan är slut ... Nytändning som om något av ett slags re-boot ...
2015-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Payedar
Fredrik Payedar