Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att så med dig

 

Jag vill så med dig
små frön i jorden som vi kan skörda sedan


Jag vill så med dig
för att ljudet är så mysigt och du är så varm


Jo, jag vill så med dig
även om jag mest kommer att vara i vägen


Så vill jag så med dig
för att det är det du gör nu
och jag vill vara den du gör det med

 

 




Fri vers av Jenny C
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-04 19:22



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Åh, den river så inuti. Vad vacker!
2015-06-26

  Respons VIP
En fin kärleksförklaring.
2015-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Jenny C