Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man blinkade hann man inte se

 

Och två människor möttes mitt i en sjukhuskorridor.
Glatt. Överraskat.
Stannade upp.

Hej! Är du här?
I fem veckor, sen vet jag inte.

Frågor av typen Tomas Ledin sjunger om i "En del av mitt hjärta".
Instämmande nickningar om att det var kul att ses igen.

Sen gick människorna vidare på varsitt håll i korridoren.

 

Och om man inte såg dem den sekunden hade man ingen aning om att de hade setts.

 




Fri vers av Jenny C
Läst 465 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-03-30 00:50



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Ja, jag gillar texter som får en att känna...inte alltid tänka till bara...utan "att känna till" - se situationer och...sådana texter kan du skriva...djupa på ett sätt som blir metaforiska så läsaren lätt kan förstå dem...älskar fortfarande din text om det där bordet :)
2016-09-28

  H.C.B
Livet..

Varje ögonblink ska alstra ett nytt ögonblink!
2016-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Jenny C