Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintriga ögon

 

Blinkade ett par gånger
som för att ställa in skärpan och fokusera
Ögon som hade sett så mycket


Visste hur sanden i Rio de Janeiro känns
när man går där barfota
Hur de guldiga kupolerna i Moskva ser ut i verkligheten
Hur ljudet och ljusen i Tokyo får det att kännas som om man går mitt i ett flipperspel
Till och med hur det känns att vara kär i Paris


Men vågade inte titta på mig
och förstod inte att man kan känna sig ensammast
i ett hav av människor


Vintriga ögon
och en snöflinga som landade lite dumt
Blinkades bort och sedan var vi inte vi längre


Och jag gick hem med händerna i fickorna
och snön sopade igen mina spår 




Fri vers av Jenny C
Läst 374 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-11-24 08:27



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Fin den här...hela livet förändras på ett ögonblick men världen fortsätter som om inget hänt.
fina kontraster du målar fram!
2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Jenny C