Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vore en bok i mitt bibliotek

 

Någon sjunger "man kan inte äga varann"
och det är vackra ord

Men man kan låna, det är jag rätt övertygad om

 

Om du vore en bok på mitt bibliotek

skulle du vara den där favoritboken
på hyllan som mina fötter går till av sig själv
som mina händer hittar även om jag blundar

 

Om du vore en bok på mitt bibliotek
skulle jag låna dig om och om och om och om igen
Ingen mer än jag skulle få bläddra bland dina sidor

 

Och om du vore en bok på mitt bibliotek

så hoppas jag att du vore del 1 i en serie
där jag fick vara del 2

 

 

 

Och vi del 3

 

 

 

 




Fri vers av Jenny C
Läst 473 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-09-03 04:08



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
exakt, well well, den känslan
2016-09-28

  Goraxy 89 Orion VIP
Du får gärna bläddra bland mina sidor och läsa var du vill, så välkommen bara till mitt arkiv - (inget skämt)
Men tanken att vi kan få låna varann ibland är helt genial ! Det där med ensamrätten är jag inte riktigt med på !
2016-09-03

  Zandor
Fint...
2016-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Jenny C