Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns en tid i tiden

det finns en tid i tiden

en dörr inte många känner till

en lekpark utan barn

 

träden vreds sig långsamt

i den fuktiga jorden

fåglarna hade tystnat

 

blå himmel i svalt avslut

vinden hade lagt sig

det var kväll

 

”jag älskar dig” sa hon

det är det

som skrämmer mig 

 

kärleken överlever inte

den vandrar bara vidare

bland de som är kvar

 

jorden vet inget mer

syrenen doftar

och du minns minns

 

”se mig här” sa hon

och plötsligt var hon borta

i någon annanstans

 

det finns bilder i bilden

fönster

du gärna vill öppna




Fri vers av andrasidan
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-04 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan