Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ung och dum


En folksamling

Så många ansikten,
men jag ser bara ditt

Så många röster,
men jag hör bara din

Du lockar med ord om evighet

-Och jag är ung och dum.




Fri vers av Linda Antoinette
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-17 15:06



Bookmark and Share


  Freya
Håller med, slutet är suuper! :D

/Freya
2006-08-20

  kärleksbarn
klockrent slut...!
2006-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Linda Antoinette
Linda Antoinette