Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem har sagt nå´t om karott...

-Vi tar en skål för maten först ju...
-Ja men visst kära du, det gör vi nu!
Men var finns den då?
-Men vad menar du så?
-Du sa en karott! Men var står den du...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-05 17:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kanske fick den så fötter
med majs i och morötter
kanske en stek eller så
kan ha fåtts att iväg gå
åt den din vän hötter
2015-06-06

  ULJO
kul linerick
2015-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt