Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tantroll&rock

 

Sommarfredagen till ära
(det får brista eller bära)
tanten tänker släppa loss
(i bästa sällskap, förstås)

Hon dressar sig enligt kod
(av yngre damer får hon råd)
Det blir klänning modell tub,
åtsmitande som en andra hud

Färgen är naturligtvis svart
(tanten vill ju vara smart)
Skorna högklackade, av mocka,
som gjorda för att roll&rocka

Tanten hastar snabbt iväg
på sin gamla cykel; seg
Håret flaxar fritt bakom ryggen
(någon visslar; en riktigt snygg en!)

Musiken dånar vild och fri,
i extasen tanten vill förbli
Hon viftar höft, hon blinkar öga,
känslorna är heta, höga

Hon har så roligt av allt ös,
dansar glatt med en hel drös
av vänner nya, gamla, kära,
förälskelsen är riktigt nära

(det hela slutar rätt genant
för en lagom blygsam tant:
Hon dansar snart på scenen,
lyfter på de svartklädda benen,

snurrar av sig jeansjackan
- hon går inte av för hackan -
och sjunger om satisfaction
och belönas med attraction)

Det blir en riktig hel-hel kväll
för tanten som är rätt så snäll,
leende hon cyklar hem i natten
med den sällskapssjuka katten




Bunden vers (Rim) av Mia Bergenheim
Läst 528 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-05 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim