Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dilemma



Tiden läker alla sår
heter det ju

Men om det är själva tiden
som är såret?




Övriga genrer (Aforism) av Jack E. Gladh VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-05 22:44



Bookmark and Share


  Sunlight
Ja, tiden..
Tankeväckande text
2015-06-14

  lodjuret/seglare VIP
Påminner en absolut om det där ej så ifatt sprungna och om sångerna de för så länge sedan drömda och sjungna. Aforismer gillas absolut.
Ofta fina sanningar i det lilla formatet.
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST