Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Identitetskris


Vem är jag?

Vem är jag?
kan du svara på det?
Jag simmar i tjock sörja,
kommer ingenstans...
vill framåt
vill hitta!

Vill äntligen se den verkliga jag,
inte bara skalet
slutar jag simma drunknar jag,
måste ta nya simtag
hitta mig själv!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-06 12:14



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Känner igen mig väl i den känslan.. Starkt förmedlat !
2015-06-06

  Lars Hedlin
Stark känsla..Bra förmedlat..kram
2015-06-06

  stig wikman
Det jag vet ändå ,
är att du är ,
en underbar poetissa .

Så simma lugnt .

KRAM FRÅN DALARNA.
2015-06-06
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP