Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blandade drömmar XIV: life is a stage

 

maken var ovanligt följsam under shakespeareimprovisationen. vi enades om att det var lika bra att de gifte sig, Romeo och Julia, eftersom släkten redan var sura på dem i vilket fall som helst.

flickan med den korta mörka pagefrisyren, Monica eller Cecilia? visade mig det gamla skåpet längst bak i gympasalen. jag undrade om det fanns något kartotek som kunde hjälpa mig hitta lådan med rätt kläder och rekvisita.

babyflickan tog för sig, sög först en slatt ur höger bröst och sedan en god stund ur vänster. hon skulle nog växa ikapp pojken, han var ju bara några månader äldre. jag hade sånär glömt bort honom.




Prosa av Nanna X
Läst 156 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-06 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X