Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det spröda sinnet.

Ett andetag så vagt,
försvinner snart för gott.
Ett sinne så svagt,
förlust på livets lott.

I en tanke så spröd,
välkomnas en befriande död.

En okänd bekant,
försvunnit jag har.
Står på den yttersta kant,
Det sista steget framåt jag tar.

En känsla så fin,
bättre än vin.
Ett sug i magen,
jag överlevde inte dagen.




Bunden vers (Rim) av Linkan
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-07 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linkan
Linkan