Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jakten på ett nytt idag!

Jag önskar, hoppas, famlar, ramlar framåt. Mot ett nytt nu, en ny morgon, en ny dag, en ny värld. Kan den förändras? Ska den förändras?
Eller är det jag som behöver bytas ut?
Finns där ens ett problem?
Runt, runt, i samma cirkel som alltid - ibland med ny bakgrund, aldrig med nytt innehåll. När är det dags att vinka adjö? Ta farväl, sitt avsked, och fara mot nya världar?

Säg mig hur mycket är du beredd att förlora i jakten på dig själv?




Prosa av Linkan
Läst 29 gånger
Publicerad 2023-12-20 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linkan
Linkan