Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort om ett dystert sinne

Vrålet i hans själ bedövas i allena sällskap.
Förvisso uppfattas oljudet ändå av hans trasiga sinne.
Den bultande hammaren slår hans själ i bitar.
Dömd av eget vansinne till eländig tillvaro,
på jakt efter att än en gång få uppleva känslan av genuint varande.

Han kan inte undgå såra medpassagerare under färden mot livets ände.
Tar det slut?
Eller är hans blotta existens honom förbannad sedan innan förmågan till självständiga beslut?




Fri vers av Linkan
Läst 29 gånger
Publicerad 2023-11-16 16:31



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej. Jag är välsignad.
2023-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Linkan
Linkan