Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets melodier - elegi

Även i de mörkaste stunder finns spelrum för visor uttryckta i samstämmig kör.
Låt inte gårdagens sorger fördunkla dagens melodier, ty en elegi går från dräpande till fin från den dag sorgen ej längre kväver din andning.




Prosa av Linkan
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-01-04 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linkan
Linkan