Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna

Stanna här hos mig, du behöver inte gå ännu.
Ligg kvar bredvid mig och låt mig vila i känslan av att vara älskad.




Fri vers av Maggan
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-09 19:24



Bookmark and Share


  DominiQueen
Så naket och vågat skrivet..
eeeehhh vågar jag? Jo.. Jag skriver under på den.. Så nu hjälpte Du mig med att våga fina Maggan.. Erkänna det mest sårbara.. TACK!!!
2015-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan