Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livstid

jag vill leva i nuet
men något håller mig kvar
i gårdagen

och medans jag kämpar
kommer morgondagen närmare




Fri vers av Maggan
Läst 358 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-13 09:50



Bookmark and Share


    snöö
Dessa sanna ord, en önskan så svår att leva upp till.
2017-03-17

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Fint formulerat.Jobba på.
Lev i nuet.Gläds åt minnen.
Glad vår! TBG.
2017-03-17

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Fint formulerat.Jobba på.
Lev i nuet.Gläds åt minnen.
Glad vår! TBG.
2017-03-17

  Nimbus VIP
Välvalda ord på något jag tror många kan känna igen sig i...
<3
2017-03-14

  Marita Ohlquist VIP
Blir berörd av djupet i texten!
2017-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan