Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek?


Obesvarad

Någonstans trodde jag att du hade några känslor för mig,
förutom lust och sexuell attraktion.
Idag blev det så påtagligt att det inte är så....




Fri vers av Maggan
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-13 10:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan stark och i beröring
2017-10-08

  M.Eta
Ett krossat hjärta som blöder, sorgligt!
2017-09-13

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text som förmedlar stor besvikelse!
2017-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan