Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad var det du sa....?

Jag är inte rädd för tystnaden

Det är orden du inte säger som skrämmer mig




Fri vers (Fri form) av Maggan
Läst 415 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-03 19:30



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Fullsträff!
2022-06-04

  Lars Hedlin
Mycket bra och tankeväckande!
2017-10-08

  M.Eta
Bra beskrivet med få ord!
2017-10-04

  Angela Bohlin VIP
Dessa rader går direkt till hjärtat...
2017-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan