Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beväpna dig med vingar....


Beväpnad

Jag beväpnar mig med pansar
För att skydda mig mot smärtan

Smärtan som orsakas
Av ensamhet
Av svek
Av hat
Av rädsla

Pansar skyddar inte...




Fri vers av Maggan
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-08 17:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark är din text och känslan med den..kram
2017-03-12

  Larz Gustafsson VIP
Nej, smärtan kommer inifrån.

Thåström är en sann konstnär.
Jag såg Ebba live 1980,när jag var punkare.
2017-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan