Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänslor

Solen skiner, våren är på väg
och världen är min

Hjärtat är öppet
säger välkommen in

Kjol och benen bara
gör det skönt att vara

Fri, kunna skratta och le
kärlek kunna ge

Ler när jag dig möter
kanske är du den jag söker




Fri vers (Fri form) av Maggan
Läst 364 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-04-04 14:11



Bookmark and Share


  M.Eta
Härlig hälsning till våren!
2017-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan