Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syndens bekännelse

Du säger att du vill ha mig....

Hur vill du ha mig?
Inte alltid i alla fall
Du har ju redan någon

Jag bara ibland
För jag kan ge
det hon inte ger
Jag blir besviken
på mig själv
när det sker




Fri vers av Maggan
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-27 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan