Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Valen vi gör, påverkar det som blir


Förnuft

Jag balanserade försiktigt på kanten
mellan förnuft och vansinne

Kände mig säker på vilken väg
jag skulle välja

Tills jag blundade en kort sekund
hånskrattade och körde med expressfart
rakt in i dårskapen.....




Fri vers av Maggan
Läst 372 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-01 23:30



Bookmark and Share


  M.Eta
Valet blir inte alltid det som är rätt om man nu kan säga vad som är rätt. Bra text!
2017-07-05

  Lars Hedlin
Starkt och i beröring
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan