Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

K änna
Ä rlig
R örande
L idelse
E nträgen
K elig

K all
Ä cklig
R örig
L am
E lak
K rav

K aos
Ä ventyr
R ar
L ek
E nkel
K åt




Fri vers av Maggan
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-09 20:54



Bookmark and Share


  M.Eta
Ja, kärlek kan vara mycket!
2015-06-23

  Ronny Berk
en annorlunda beskrivning; kreativt och fyndigt beskrivet, ja !
2015-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan