Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vanartig Föreställning


En Elefant som fått gasbildning och blåste ut sig.
Mitt i Cirkustältet.Barnen som skrattade för att alla
"har fått bruna prickar i ansiktet"och de vuxna
som skrek för att de fått kläderna förstörda.
Alltid något att hänga i Julgran.När det blir kallt
Vinter och snö.Tänkte den över åttioårige Pensionären.
Som nickande vaknade till.
Reste sig,gick därifrån till mopeden och drog hem.
För att hugga ved,började småskratta inombords
tillsammans med den puttrande motorn.
Ända fram till yxan och huggkubben.Hemma
vid hatthyllan såg han att även den vita kepsen
Fått prickiga fläckar-Så fashionabelt tänkte han.
Något för Karl Lagerfeld att ta efter.Exklusiv Elefant
Ändtarms mönstrade prickar.För en bortskämd Modepojke
på Paris trottoarer att gå omkring med,lite regnkänslig dock!
Tja! Man har inte roligare än man gör sig.Tände eld i spisen
Koka kaffe,åt en bulle.Gick ut och högg ved!




Prosa av Sefarge VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-10 13:30



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
förnöjsam läsning
2015-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP