Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns sommarsnår

 

det finns sommarsnår

ogenomträngliga buskar

i sluttningen där det mesta

faller som utan vidare

och tidlösheten

mest är som

något utan prestige

tillåtande i fall

mot det

som oundvikligen

är i rörelse

 

tinktur och nymålade hus

några hastiga andetag

i näsduken

är allt som krävs

när solen lutar sig

mot eftermiddagens

pågående

i det som syns

 

andetag andas i grönt

synen är i grönt

en helt vanlig sommardag

studsande mitt i veckan

mitt i det som

måste hinnas med

brinnande kärlek mitt i

det uppfattade




Fri vers av andrasidan
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-11 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan