Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen hem


Härlig sommarkväll gick förbi Hagabergs soldränkta fasader.
Med folk i sina glasade kuvöser, spanande på grannens förehavanden.
Vi tog bron över Haningeleden möttes av tjärdoften från asfaltsläggningen.
Dags att lägga nytt lager över pengajaktensspår, så vi får en bekvämare resa i ekorrhjulets hets.
Kommer in i Tinnerös eklandsskap där stammarna stått i århundranden.
Den står där år efter år blir tjockare runt stammen.
En tjockhet buren med värdighet.
Inte som vi med skammen.
Hur du överlevt är din hemlighet...




Fri vers av Thommy J
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-11 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thommy J
Thommy J