Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag återvänder ofta till mitt älskade Brasilien men det var ett tag sedan nu...


jag såg världen

 

jag såg världen

långt innan den föddes

under subtropisk sol

på en badstrand i staden

 

vi möttes och hälsade

hon hade den minsta bikini

jag någonsin sett

vågorna suckade i sand

 

när månen steg över

Jardim Botanico

hade han med den stora famnen

ändå inte sagt sitt

 

hon hade smält in

bland uteserveringarnas

ljumma skuggor

världen var ett vackert eko

 

 




Fri vers av andrasidan
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-12 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

andrasidan
andrasidan