Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan du frigöra mig?

 

Ibland när du ser på mig måste jag titta bort.

Din blick är så intensiv. 

Det är som att du kan se rakt igenom mig.

 

Kan du det? 

Kan du avslöja mig? 

 

Ibland när du kysser mig vågar jag inte kyssa dig tillbaka. 

Det är som att du kan andas in hela din själ genom min mun. 

Och jag vill inte ha den.

 

Kan du det? 

Kan du infiltrera mig? 

 

Ibland när du säger att jag är vacker måste jag skratta åt dig. 

Du är så allvarsam då. 

Det känns som att du kan förföra mig med vilka ord som helst. 

 

Kan du det? 

Kan du förföra mig?  

 

Alltid när jag ser på dig så håller du kvar blicken i mig. 

Du är förbannat vacker då.

Och det känns som att jag kan tappa fotfästet med dig. 

 

Kan jag det?  

Kan du frigöra mig?




Fri vers av Osannolika
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-12 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Osannolika