Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan inte

Håll mig stadig.
Jag går överstyr.
Jag kan inte gå ur.
Det är i luften jag andas ut.
Det är utom mina ögon
Och bilderna i kameran.
Om dig.
Och mig.
Och alla omkring.
Och himlen under oss.

Och jag vill vara din, destruktiv.
Och du kan få vara min.
I eftertanken är vi ingenting.
Men i verkligheten gränslösa.

 




Fri vers av Osannolika
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-22 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Osannolika