Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag


Vem står där
Stirrande
Frågande

Vad hände
Åren försvann

Står här
Kvar

Lärt mig leva
Med dig
Spegelbild




Fri vers av Thommy J
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-12 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thommy J
Thommy J