Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris. Den andra dikten: Blå Stunder (första pris i dikttävlingen Diktmaraton med temat Blå Stunder)


Under havets yta minnen

Det blankblåa havets
öppna yta speglar
skär och kobbar;
öar

Lyses upp
av månens milda gulhet
klyvs
av årans lätta tag
Speglar, reflekterar
återger

under havets yta
minnen
av en hädangången själ

 




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-12 22:05



Bookmark and Share


  Ronny Berk
havs minnen väl värda att repriseras
2015-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim