Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan stolarna



Det som sunda förnuftet
anser vara rena självklarheten
är sällan ens i närheten
av den krassa verkligheten



©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-04-17 20:44



Bookmark and Share


  Agnes
Touché! Kanonbra...! ...och alltför sann... Kram!
2006-04-18

  Ms Lovecraft
Ja, det var väl dagens sanning :P
2006-04-17

  Marlene Anna Linnéa
väldigt sant! klingar fint i mina öron.... tyvärr, kan man väl säga :)
2006-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP