Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild Eric Leraillez


Magisk natt

 

På håll den
lilla krusningen, den nästan
obefintliga

och doften
av syrener, som
sommarens lockrop

midsommarlöften,
förälskelser,
duniga fågelungar,
kyssar

längtan och trängtan, sinnen
i brand

i festskrud den
magiska natten; i rosa, i lila, i
djupaste blått




Fri vers av Mia Bergenheim
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-06-14 12:36



Bookmark and Share


  Ronny Berk
fin poesi - som framkallas löftens ...
2015-07-18

    ej medlem längre
kyssar ...
2015-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Mia Bergenheim
Mia Bergenheim