Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinst?

Jag tog en chansning och trodde jag vann
Men du vände dig bort och försvann

Lämnade tomhet, rädsla och förvirring kvar
Så många frågor, men inga svar




Fri vers av Maggan
Läst 223 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-06-14 15:00



Bookmark and Share


  louisegirl
Fint skrivet
2015-06-14

  Marita Ohlquist VIP
Läser och begrundar!
Väcker tankar och känslor.
2015-06-14

  Nimbus VIP
Jag känner frustrationen och kanske lite ånger? Fint!
2015-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Maggan
Maggan