Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidare

Vandrar längs grusvägen.
I sorgen framåt.
Men ändå bakåt.
Tankar som väcks.
Om ett liv som släckts.
Känner mig som stenen på vägen.
Som behöver en spark.
För att komma vidare på färden.




Fri vers av Thommy J
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-15 00:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra!
2015-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Thommy J
Thommy J