Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag fortsätter att leva med mina hjärnspöken av dig

Du hemsöker mig i mina drömmar
mitt minne måste älska dig
får mig att tror att jag inte kan andas utan dig

och jag ger mig själv till andra
det dom vackert tar emot
vill att de ska älska mig till bristningsgränsen
snart
finns det inget mer kvar att hämta

för det är juni igen
och jag intalar mig själv
att jag är så jävla lycklig utan dig
-
hög på serotonin
förälskar jag mig i bakgator
som aldrig viskat ditt namn

tills återigen
du
din fullt levande vackra varelse
spökar i mina drömmar
och jag lyckas förnimma:

doften utav dig








Fri vers (Fri form) av Oprofessionell
Läst 405 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-15 00:53



Bookmark and Share


  Rise Little One
Kärleken är alltid vacker inom en så länge man inte binder fast den vid ett ansikte, ett namn...
2015-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Oprofessionell