Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge dagen näring

Ge dagen näring
och den fylls
av värme
och ger energi
och vardagen
är plötsligt fylld
av minnesvärd magi




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-15 09:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA underbart :) kram
2015-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson