Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappa, kom tillbaka.

Kan vi gå tillbaka till när jag var fyra
och du luktade cigarettrök.
När jag satt ihopkrupen med dig i soffan
medan du tippade på hästar. 

Kan vi gå tillbaka till tiden då jag inte behövde hjälpa dig upp från marken
efter för många alkoholhaltiga drycker. 
När du fortfarande kunde skratta utan hjälp av flaskan.

Kan jag snälla få min pappa tillbaka?




Fri vers av Niclasdotter
Läst 272 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-06-15 18:32



Bookmark and Share


  i af apa
ay, så starkt! bra naket berättat...
2015-10-25

    ej medlem längre
ont ,det gör ont,jag har saknat min far i snart 40 bast.Bra denna min vän!!!!
2015-06-15

    Jim Friberg VIP
Aj.
2015-06-15

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Den vandringen har vi gemensamt. Själssorgen väcker mitt sorgsna hjärta över min far.
2015-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter