Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slaget

Där på hyllan vilande.
Ett slag till nåt bärande.

Ibland framkallande.
Ett hejdlöst svärande.

Skapad för spik.
Andra slutat som lik.

Ett vapen.
Som tystade gapen.

För mig är du en relik.
Bara för spik.

Där i förrådets finaste kammare.
Ligger du min kära hammare.

Två snabba slag.
Kan göra min dag.

( Snickarn)




Bunden vers (Rim) av Thommy J
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-16 23:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra Tommy!
2015-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Thommy J
Thommy J