Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter tre månader i behandling för mig, och ett halvår för dig, har jag vaknat upp och sakta börjat skriva igen. Den här är till dig, och snart ska vi se tillbaka på vårat helvete och tänka att dit ska vi aldrig mer igen. Inatt drömmer jag om oss.


Ätstörningsänglarna

Inatt blundar jag
för inatt ska jag drömma om oss
jag ska drömma om friheten
och friskheten

Jag ska drömma om framtiden
som förut inte existerade
och jag ska vakna
med klarare syn

En gång svartnade mina ögon
men nu har dom ljusnat för gott
tankarna har fått ge vika
och vi är starkare nu

Hon sa åt mig att aldrig sluta skriva
men jag har inte ens börjat än
livet har bara börjat
och det kanske finns en evighet ändå

Men om det inte finns det
om vi helt plötsligt slutar existera
kan jag leva med tanken
av att jag åtminstone drömt



Så om jag inte vaknar imorgon
om jag inte öppnar ögonen
dröm du också
slut ögonen
och dröm om oss

Dröm om friskheten
dröm om änglavingar
dröm om vindar och vatten
dröm om oss


Så vaknar vi imorgon
och kanske är fria för gott




Fri vers av minblekakind VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-17 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP