Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Picasso

Livet i pant
Uppätet av en rosa elefant

dimma i skimmer
discoljus ansatt av dimmer

Rök längs strimman av ett gatuspår
Hjärta stött mot gatkant och öppna sår

Stapplandes ut på öppet skär
Gubben Livet kan inte sluta vara tvär

Troll i farstun till en ort
Bortom knuten inväntar ett parti kort

Feberyra fräter minnet
Maran viskar, väser, klöser sinnet

Vaknar i den surrealistiska verklighetstavlan och glömmer nästan min mask




Bunden vers (Rim) av Moviemaster VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-18 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moviemaster
Moviemaster VIP