Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minuter av tystnad blir till år av vetskap

Jag har rispat upp alla gamla sår för jag vet fortfarande inte hur jag mår
Jag har dränkt mig själv i alla dessa hav av lögner, sanningen flyter lätt ovanpå men när vinden blåser storm vet jag inte längre vad som är rätt och vad som är fel.
Är det jag som är fel? har du rätt?
För det verkade så lätt när orden flöt ur din mun
Alla stormar du blåst upp glittrar nu lätt på havets klara yta

Men där under gömmer du dig och väntar på att dränka mig.





Fri vers (Fri form) av Bara.jag
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-18 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bara.jag