Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomma tankar, tomma ord

Jag ville tömma tankarna på orden
Men jag tömde orden på tankarna

Likt alltid förr, är det meningslösheten som gör det meningsfullt




Fri vers av Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-18 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)
Isak Tegmark (Den revolutionära kosmetiken)