Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man inte orkar.

Vem ska bära när ingen är stark.
Vem ska tro när båda tvivlar.
Vem ska hinna när det inte finns tid.

 

Vem ska orka när inget finns kvar.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 272 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-06-18 22:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen mig!
2015-06-19

    Jim Friberg VIP
Ömmaste
2015-06-18

  Nimbus VIP
Spännande frågeställningar... Gräv inte ner dig i dom frågorna dock, då kan det bli svårt att ta sig upp igen.
2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter